Vinzzent boeken

Vinzzent

Wilt u Vinzzent boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Vinzzent. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Vinzzent

Mocht de naam Vinzzent je nog als Hollandse Nieuwe in de oren klinken, lees dan vooral verder… Al vanaf jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek. Als zanger, componist en als studiotechnicus.

Met zijn diep warme stem en goede looks heeft Vinzzent zich ontpopt tot een getalenteerd live artiest. Menig hart gaat sneller kloppen en zalen gaan op zijn kop bij zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers. Zijn grootste hit tot nu is ongetwijfeld Dromendans’.

Vinzzent´s Nederlandstalige carrière kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummerLaat me gaan. Dit nummer is nog steeds erg populair bij zijn grote groep fans en wordt dan ook vaak als verzoeknummer ingediend bij zijn optredens. Met zijn zomerhit Dansé, Dansé haalt hij in 2008 opnieuw de hitlijsten. Dit nummer is een voorproefje van de muzikale ontwikkeling die Vinzzent doormaakt. Vrolijk, met een Afrikaans koortje en een Franstalig couplet, brengt het elke toehoorder in beweging.

Tijdens zijn debuut album presentatie op Schiphol overhandigt Rob de Nijs in 2007 het eerste exemplaar van ‘Een leven lang verliefd’ aan Vinzzent. Deze cd valt niet alleen in de smaak bij zijn vaste fans, de nummers Cecilia en Een zomer lang verliefd halen de officiële hitlijsten. Naast swingende vrolijke nummers blijkt Vinzzent ook in staat om met veel emotie gevoelige nummers te brengen. Het duet met Dana Winner ‘Zoals jij tovert met de tijd’ is daar het bewijs van.

In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top 10 hit met het vrolijke en aanstekelijke nummer Alles wat ik hebben wil. De single is regelmatig te zien en te horen bij de landelijke en regionale radio en tv zenders.

Vinzzent boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Video's van Vinzzent

Prijsindicatie van Vinzzent

€ 1.995 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 350 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Vinzzent. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen