Tribute to the BZN Band (Mon Amour) boeken

Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

Wilt u Tribute to the BZN Band (Mon Amour) boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Tribute to the BZN Band (Mon Amour). Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

Het gouden geluid van BZN is terug. De band Mon Amour brengt het repertoire van Nederlands meest succesvolle formatie weer waar die hoort: in de zalen. Onder leiding van Jack Veerman, de drummer van BZN en mede schrijver van de grote hits, ontstond een nieuwe band met de vertrouwde muziek.In ieder applaus in de volle zalen tijdens de afscheidstournee van BZN in 2007 klonk een verlangen. Het publiek had nog lang geen genoeg van de vertrouwde palingsound. “Je moet doorgaan”, kreeg Jack Veerman van alle kanten te horen.De band Mon Amour is het antwoord op die aanhoudende vraag van het publiek. Met de nieuwe formatie rond de drummer combineert hij het vertrouwde repertoire met jonge gezichten en fris enthousiasme. “Bij het samenstellen van de nieuwe band heb ik de lat heel hoog gelegd”, vertelt Jack Veerman. “Het is een voordeel dat ik contacten heb in alle hoeken van de muziekwereld. Al jaren volg ik de optredens van talentvolle jonge muzikanten en zangers. Daardoor kon ik voor deze band de besten bij elkaar brengen.”Mon Amour is een samenspel van vakmatige routine van ervaren rotten met een jonge frontlinie van zangstemmen: een combinatie die meerdere generaties aanspreekt.Inmiddels blijkt dat de band in staat is om het gouden repertoire feilloos te reproduceren. Als je je ogen dichtdoet, lijkt het alsof de originele BZN weer op het podium staat. De kennis en ervaring van Veerman zijn hierop van grote invloed. “Omdat ik me zo goed herinner hoe we destijds de nummers schreven en op de plaat hebben gezet, weet ik als geen ander hoe we nu die herkenbare sound van toen moeten spelen. De enige moeilijkheid is nu het selecteren uit de talloze liedjes. Het lijkt soms alsof ze allemaal met voorrang vragen om gespeeld te worden.”Het publiek van Mon Amour kan concerten verwachten met veel gouden BZN-nummers. Maar de band speelt ook nieuw werk, in lijn met de vertrouwde sound. Jack Veerman schreef zelf nieuwe nummers en ook Mister-BZN Jan Keizer heeft kersvers repertoire voor zijn opvolgers gemaakt. De eerste single ‘Let’s Forgive And Forget’ belandde in de TOP 100 en in maart 2009 werd het eerste album met de passende titel After All These Years gepresenteerd.Mon Amour Jack Veerman - drums en bandleiderJohan Keizer - zangLinda Schilder - zang Hans Keizer - toetsen Nico Tol - gitaarDaniël Metz - accordeon Jan Sombroek - basgitaar

Video's van Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

Prijsindicatie van Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

€ 6.995 2 x 90 minuten, Inclusief licht en geluid tot 2000 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Tribute to the BZN Band (Mon Amour). Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen