Tribute to the Catsband

Tribute to the Catsband boeken

Tribute to the Catsband boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Tribute to the Catsband

Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook door aandacht van fans en nieuwe bands. Het is dan ook prachtig als er weer een band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep. In 2003 ging deze eer naar The Cats, de Volendammer succesformatie, die niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis.  Het begon midden jaren ‘60 toen The Cats na het winnen van een talentenjacht werden voorgesteld aan dj Jan van Veen. Manager Jan Buys en producer Klaas Leyen ontfermden zich over de groep en eind 1969 hadden The Cats al drie nummer één hits, één nummer twee en één nummer drie notering op hun naam staan. Een ongeëvenaarde prestatie, die werd beloond met een Edison.??  Veel goud en onderscheidingen volgden, onder meer voor de verkoop van een miljoen exemplaren van ‘One Way Wind’. In 1974 eisten de vele tournees hun tol: The Cats gooiden de handdoek in de ring na een trip door de VS. Ze bleven echter platen maken. Er volgen nog een aantal succesvolle singles en albums. Maar het doek valt als Piet Veerman in 1985 definitief voor een solocarrière kiest.  De lange serie prachtige nummers zorgt ervoor dat de Volendammers nog altijd hot zijn. Dit bleek tijdens een onvergetelijke avond in 2002 toen muzikale fans een ode aan The Cats brachten. De missie om iedereen een nostalgische avond te laten beleven slaagde op een grandioze manier. Reden voor een vervolg: de Tribute to the Cats Band treedt nu op in het hele land. Natuurlijk speelt de band dan gouden Cats-nummers, maar er is inmiddels ook eigen werk.  De registratie van een optreden in 2004 is op dvd uitgebracht onder de titel: Tribute to the Cats Band “Live in Volendam”. In 2007 is de single ‘Walking In The Rain’ uitgekomen en in datzelfde jaar verscheen een cd/dvd-box. De eerste cd Songs to Remember bestaat uit 16 eigen songs en de tweede cd bevat tien Cats Classics. Op de dvd staat de live-registratie van een optreden in Volendam. In 2008 kwam de dvd Acoustic, opgenomen in de huiskamer van Jan Veerman. De dvd Time, wederom met mooie Cats nummers en nieuw eigen werk, verscheen in 2009.  Tribute to the Cats Band Piet Schilder – zang Cees Veerman – zang en gitaar Kees Plat – zang en gitaar Jack Stroek – gitaar Ab Schilder – zang en percussie Nico Tol – percussie Thoom Veerman – keyboards Jan Veerman – drums Jan Schilder (Koster) – techniek

Tribute to the Cats band boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Tribute to the Catsband boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tribute to the Catsband. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Tribute to the Catsband

Prijs: € 9.500
Duur: 2 x 90 minuten
Informatie: Inclusief licht en geluid tot 2000 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tribute to the Catsband, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tribute to the Catsband

Tribute to the Catsband
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tribute to the Catsband opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tribute to the Catsband opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.