Queenmania

Queenmania boeken

Queenmania boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Queenmania

Het was 24 november 1991 dat Queen-zanger en boegbeeld Freddy Mercury overleed.  Minder dan een jaar later werd in Tsjechië QueenMania opgericht.  Dit muzikale eerbetoon aan een geniaal artiest en fenomenale rockband maakte sindsdien wereldwijd naam en faam. Zanger Peter Paul zet op het podium een levensechte Mercury neer, compleet met alle karakteristieke showelementen.  Doe je ogen dicht en je hoort Freddy Mercury. Ook de rest van de band (Gitarist Joe Hajso, Bassist Peter Hajso, Drummer Jirka Jirsa en aanvullend toetsenist Michal David’) heeft zich helemaal ingeleefd in de optredens zoals Queen die in de jaren 70 en 80 te beste gaf.  Dat maakt van een optreden van QueenMania een belevenis, zowel voor echte Queen fans als voor elke andere muziekliefhebber.  QueenMania treed inmiddels al weer 15 jaar zeer succesvol op voor vele grote publieksevenementen. De band wordt alom geprezen als beste Queenshow ooit en mocht dan ook al talloze onderscheidingen en prijzen in ontvangst nemen.

Qeenmania boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Queenmania boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Queenmania. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Queenmania

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Queenmania, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Queenmania

Live at Alcatraz
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Queenmania opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Queenmania opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.