Queen forever

Queen forever boeken

Queen forever boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Queen forever

Queen Forever boeken? 

Queen Forever is een fantastische tribute band van de legendarische Britse rockformatie Queen. De band bestaat uit 7 conservatorium geschoolde muzikanten die 100% live spelen. Alle 7 muzikanten kleden, bewegen en spelen als Queen om de optimale Queen beleving te evenaren. 

Wat kan ik verwachten tijdens de Queen Forever show?

• Frontman Timothy Drake is als tweedruppels water Freddie Mercury en is zelfs te boeken als losse tape-act.

• Een duet met David Bowie en als topper van de show (de absolute favoriet van het publiek) een duet met Freddie en Montserrat Caballé het nummer: Barcelona. 

• Een show van maximaal 2 x 60 minuten

• Zie de video’s onderaan voor een nog betere impressie van deze premium tribute band van Queen.

Waar heeft de Queen Forever show (of muzikanten van de show) allemaal gespeeld:

• Leadzanger Timothy Drake als Freddie deed mee aan het RTl-4 programma My Name Is.. (werd 2de)

• Kort na het optreden van Timothy Drake bij My Name Is.. werd de band opgericht en hebben zij gespeeld in: Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland, Mexico en uiteraard Nederland. 

• In 2016 zijn zij het theater ingegaan om het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theater productie “I Want To Break Free”. Uiteindelijk hebben zij in 2 jaar tijd 67 succesvolle theatershows in Nederland en België gedaan.

De Queen Forever Show boeken of inhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Queen forever boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Queen forever. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Copyright Guus Buitink

Prijsindicatie voor Queen forever

Prijs: € 4.890
Duur: 2 x 60 minuten
Informatie: Incl. volledige inprikset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Queen forever, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Queen forever

Barcelona LIVE
Queen Forever Official Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Queen forever opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Queen forever opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.