The Scooter Experience

The Scooter Experience boeken

The Scooter Experience boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van The Scooter Experience

Een spectaculaire, internationale act, ontstaan uit oprechte bewondering voor de Duitse Techno- en Rave-act Scooter. Vanaf de Jaren 90 tot nu, verkocht Scooter meer dan 25 miljoen platen over de hele wereld en trekt hij wereldwijd miljoenen fans met zijn concerten. The Scooter Experience brengt een fantastische show waarbij alle bekende Scooterhits het publiek tot grote hoogte opzwepen. Uniek in Nederland en daarbuiten. Op gedenkwaardige titels als “Move your Ass”, “How much is the Fish”, “Hyper Hyper” en “Always Hardcore” gaat iedereen gegarandeerd helemaal los! Geweldige danseressen, special fx, laser, flames en natuurlijk “Scooter” zelf zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Een passioneel eerbetoon aan een van de grootste en meest vernieuwende Techno-acts ooit. Een ware Scooter Experience!

The Scooter Experience (Moped Techno) boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u The Scooter Experience boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Scooter Experience. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor The Scooter Experience

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Scooter Experience, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Scooter Experience

The scooter experience
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Scooter Experience opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Scooter Experience opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.