Joeri Plaizier boeken

Joeri Plaizier

Wilt u Joeri Plaizier boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Joeri Plaizier. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Joeri Plaizier

Joeri Plaizier komt er op jonge leeftijd al achter dat zingen zijn passie is. Hij zingt altijd en overall, waar hij maar kan. Na wat optredens in kroegen krijgt hij een telefoontje van een artiestenbureau dat getipt is door iemand die hem heeft zien optreden in de plaatselijke horeca. Het artiestenbureau is enthousiast en ziet hem als een ruwe diamant. De zanger besluit om eerst zijn middelbare hotelstudie af te maken om vervolgens in zee te gaan met DMC records. Na anderhalf jaar gewerkt te hebben aan een album is dat er eindelijk. De cd ‘Vandaag is vandaag’ is zijn debuutalbum en daar gooit hij hoge ogen mee! Naast het album komt ook de single ‘Adem onder water’ uit die Paradeplaat wordt bij Sterren.nl. Joeri krijgt een kans bij het televisieprogramma ‘Life 4 You’ van Carlo Boszhard en Irene Moors om zijn kunsten te vertonen. Naast de vele radio- en televisieoptredens is de artiest ook steeds vaker te zien in het land.

Joeri Plaizier boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Joeri Plaizier

Prijsindicatie van Joeri Plaizier

€ 695 1 x 30 minuten, Inclusief monitorset.

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Joeri Plaizier. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen