Jeroen (Hazes tribute show) boeken

Jeroen (Hazes tribute show)

Wilt u Jeroen (Hazes tribute show) boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Jeroen (Hazes tribute show). Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Jeroen (Hazes tribute show)

Zanger Jeroen was als “kleine jongen” Jeroen al een zéér groot fan van dé Grote André Hazes. Hij beheerst nagenoeg het hele repertoire van André Hazes en brengt dit met verve over op het publiek. Beleef de muziek, de uitstraling en het sentiment van één van de grootste artiesten die Nederland ooit gekend heeft. Beste artiesten André Hazes was één van de beste artiesten die ons land de afgelopen 50 jaar gekend heeft. Nooit eerder kreeg een artiest zo'n geweldig eerbetoon als André. In een overvol stadion nam Nederland op 27 september 2004 afscheid van de geliefde volkszanger. Naast Roxanne en kleine Dré stond de Nederlandse top van de entertainmentwereld op het podium. Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, René Froger, Gerard Joling en vele anderen brachten Hazes een laatste groet. Jeroen houdt met zijn Hazes Tribute Show de naam van André Hazes op onnavolgbare wijze levend. Zij gelooft in mij Als je met je ogen dicht luistert naar "zij gelooft in mij", gezongen door Jeroen, zal je getroffen worden door de gelijkenis met André Hazes. En wanneer je je ogen weer opent blijkt de gelijkenis nog treffender. Bij een optreden van Jeroen komen natuurlijk alle grote hits van André Hazes voorbij. Met Koud zonder jou, de vlieger, droomland, bloed zweet en tranen wordt een ode gebracht aan André Hazes en het publiek meegenomen naar vervlogen tijden.


Jeroen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie van Jeroen (Hazes tribute show)

€ 995 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 350 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Jeroen (Hazes tribute show). Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen