JOHN C

JOHN C boeken

JOHN C boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van JOHN C

In 1999 richtte leadvocalist Hervé uit België de CCR-tribute-band ” Clearwater ” op. Tot 2016 verzorgde de band jaarlijks talrijke optredens in heel België en Nederland tot zelfs Duitsland en Zwitserland. Hoogtepunten voor Nederland waren het optreden in een overvolle megatent op het Zwarte Cross Festival voor maar liefst 15.000 aanwezigen, Arrow Classic Rock, het TT-festival te Assen en andere grote festivals waar zij samen met bekende nationale en internationele artiesten de affiche mochten delen.  Vanaf 2017 gaat Hervé solo verder met een Best of CCR live on tape en dit onder de artiestennaam ” John C. ” Al de grootste hits passeren de revue in een wervelende show van 45min. Met z’n typische John Fogerty-stemkleur en dankzij professionele geluidsbanden is het beleven van een optreden met je ogen dicht net alsof je de echte band aan het werk hoort, de spirit of Creedence Clearwater is Back !

Een greep uit de playlist:  
1. Bad moon rising,
2. Have you ever seen the rain
3. Who’ll stop the rain,
4. Proud Mary,
5. Fortunate son
6. Hey tonight,
7. Up around the bend,
8. Sweet hitch-hiker
9. Susie Q,
10. I put a spell on you,
11. Down on the corner
12. Travelin’ band,
13. The midnight special,
14. Green river,
15. Commotion,
16. Looking out my backdoor
 

JOHN C (The Ultimate Creedence tribute) boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

Wilt u JOHN C boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over JOHN C. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor JOHN C

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van JOHN C, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van JOHN C

John Clearwater @ Volendam van het Zuiden 2016 ( solo, live on tape )
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van JOHN C opvragen. De prijs en beschikbaarheid van JOHN C opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.