Dee-Jay Otzi Tribute

Dee-Jay Otzi Tribute boeken

Tina Turner imitatie boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dee-Jay-Ötzi is een internationale tribute live-act gemaakt op de wereldberoemde Oostenrijkse popartiest DJ Otzi. DJ Ötzi brak in 2000 in heel Europa door met de absolute Après Ski klassieker ‘Anton aus Tirol’. Daarna scoorde hij nog (wereldwijde) hits met nummers als ‘Hey Baby’, ‘Einen Stern’ en Live is Life (samen met de Nederlandse Hermes House Band). Tijdens de Dee-Jay-Ötzi Tribute show komt een selectie van de grootste internationale hits voorbij van de bekende Oostenrijkse DJ. De performance en zijn stem zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi.Dee-Jay Otzi tribute komt altijd voor een tapeshow incl. 2 danseressen. Een gegarandeerd Oostenrijks feest!

Dee-Jay Otzi Tribute huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dee-Jay Otzi Tribute via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dee-Jay Otzi Tribute te huren.

Wilt u Dee-Jay Otzi Tribute boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dee-Jay Otzi Tribute. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dee-Jay Otzi Tribute boeken

Prijsindicatie voor Dee-Jay Otzi Tribute

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid incl. 2 danseressen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dee-Jay Otzi Tribute, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dee-Jay Otzi Tribute opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dee-Jay Otzi Tribute opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.