Martijn Fischer

Martijn Fischer boeken

Martijn Fischer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Martijn Fischer is bekend bij Hazes-fans als een talentvolle vertolker van het repertoire van André Hazes. Naast zijn carrière als acteur, heeft hij verschillende vertolkingen van Hazes gebracht op de Nederlandse theaters. In 2012 maakte Martijn zijn debuut als Hazes in de musical “Hij Gelooft In Mij” van Joop van de Ende, en speelde hij in diverse producties bij grote theatergezelschappen. Zijn succes werd verder gevestigd na een hoofdrol in de film “Bloed, Zweet en Tranen”.

Martijn Fischer met live band

Met zijn liveband toert Martijn langs verschillende poppodia in Nederland, waarbij ze de grootste hits van Hazes spelen. De tour is een groot succes en de band treedt op in vele uitverkochte zalen.

Naast zijn muzikale carrière is Martijn Fischer ook op televisie te zien, met rollen in GTST en als vaste tafelgast bij Talkshow HLF8. Hij is een populaire gast op festivals en feesten, en weet jong en oud te vermaken met zijn vertolkingen van Hazes-hits op evenementen zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse, Wish Outdoor, Breda Live en nog veel meer. Hazes’ muziek blijft tijdloos en dat blijkt op elk evenement waar Martijn optreedt

Martijn Fischer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Martijn Fischer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Martijn Fischer te huren.

Wilt u Martijn Fischer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Martijn Fischer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Martijn Fischer boeken

Prijsindicatie voor Martijn Fischer

Prijs: € 3.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow incl. monitorset
Prijs: € 8.995
Duur: 1 x 60 / 90 minuten
Informatie: Live met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Martijn Fischer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Martijn Fischer

Martijn Fischer - Ik leef mijn leven - RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Martijn Fischer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Martijn Fischer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.