Just Like George Michael

Just Like George Michael boeken

Just Like George Michael boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Nederlandse look a like van George Michael heeft al een ruime ervaring in diverse muziekgenres. Zijn favoriete muziek en zijn uiterlijk passen het beste bij de ster welke bekendheid genereerde in de jaren 80 met Wham; George Michael. In een spetterend 30 minuten durend optreden brengt hij de gigantische hits “Wake Me Up Before You Go Go”, “Careless Whisper”, “Club Tropicana” en vele anderen.

Muziek maken doet hij al heel zijn leven, vanaf zijn 3e jaar speelde hij de kleine trom welke hij inruilde op mijn 7e voor slagwerk. Dit heeft hij tot zijn 18e zeer fanatiek gedaan. Later is hij ook gitaar en piano gaan spelen. Met zang is hij eigenlijk best laat begonnen, hij was 25 jaar toen hij net als vele anderen bij een karaokefeest meedeed. Het eerste liedje wat hij zong was Careless Whisper van George Michael. Mensen waren enthousiast en zeiden dat zijn stem wel erg veel leek op die van George Michael zelf. Maar eigenlijk ging dit bij Richard het ene oor erin en andere eruit. Hij deed hier niets mee op dat moment, tot voor een paar jaar geleden dat hij zelf besloten had om van de superster een spetterende act te maken. Sinds 5 jaar is Richard beroeps entertainer met een allround repertoire. Maar zodra hij de nummers van George Michael zong tijdens zijn optredens werden mensen enthousiast en gingen compleet uit hun dak.

Setlist:

Faith
I m your man
Everything she wants
Killier papa was a rolling stone
Amazing
Outside
Father figure

Just Like George Michael huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Just Like George Michael via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Just Like George Michael te huren.

Wilt u Just Like George Michael boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Just Like George Michael. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Just Like George Michael boeken

Prijsindicatie voor Just Like George Michael

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Just Like George Michael, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Just Like George Michael

Father Figure
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Just Like George Michael opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Just Like George Michael opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.