Der Falsche Heino

Der Falsche Heino boeken

Der Falsche Heino boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De act Der Falsche Heino zag 15 jaren geleden het licht. De Duits, Zwitserse achtergrond gecombineerd met de talenten op het gebied van entertainment en zang zorgt voor een fantastische originele Duitstalige act. Inmiddels is Der Falsche Heino een graag geziene artiest die menig publiek in een feeststemming brengt. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een groot festival:

Met zijn kenmerkende donkere stem met rollende “R” en zijn unieke outfit verovert Just Like Heino de harten van zijn publiek. Nummers zoals Fiesta Mexicana, Blaue enzian en Festival Der Liebe geven een feest der herkenning. Men waant zich op een echt Oktober fest.

Der Falsche Heino huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Der Falsche Heino via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Der Falsche Heino te huren.

 

Wilt u Der Falsche Heino boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Der Falsche Heino. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Der Falsche Heino boeken

Prijsindicatie voor Der Falsche Heino

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Der Falsche Heino, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Der Falsche Heino

Just like Heino
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Der Falsche Heino opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Der Falsche Heino opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.