Robert Pouwels (Andre Hazes)

Robert Pouwels (Andre Hazes) boeken

Robert Pouwels (Andre Hazes) boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Robert Pouwels (Andre Hazes)

Robert Pouwels is alles behalve in 1 woord te vangen. Een optreden van Robert Pouwels staat bol van de interactie met het publiek. In de meest verrassende outfits staat Robert voor, onder, boven en tussen het publiek en stuwt hij moeiteloos de feeststemming tot ongekende hoogten. De allround party-zanger, Hazes imitator, en entertainer. Ook is Robert Pouwels als DJ te boeken, zelfs een 80ties en 90ties party bestaat tot de mogelijkheden.

Robert Pouwels boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Robert Pouwels (Andre Hazes) boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Robert Pouwels (Andre Hazes). Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Robert Pouwels (Andre Hazes)

Prijs: € 1.295
Duur: 5 uur
Informatie: Incl. licht en geluid tot 500 personen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Robert Pouwels (Andre Hazes), deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Robert Pouwels (Andre Hazes) opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Robert Pouwels (Andre Hazes) opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.