Jurgen Jonkers

Jurgen Jonkers boeken

Jurgen Jonkers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer is dé act voor uw evenement of feest, het wordt gegarandeerd een succes!

U zingt ze allemaal mee: Heb je even voor mij, Als Sterren aan de hemel staan, ’n Ons geluk, Hart van chocolade, Mijn hart gaat zo tekeer en Frans zijn laatste knaller: De Koning van het feest.

Als u uw ogen sluit, dan is het net alsof Frans zelf aan het zingen is en doet u uw ogen weer open dan ziet u Jurgen met de ‘looks’ van Frans. Met veel passie voor de muziek van Frans Bauer treedt Jurgen op. En voor wie de echte Frans te hoog gegrepen is, is Jurgen het beste alternatief.

Sinds 2004 heeft Jurgen al heel wat optredens gedaan. Van kleine tot grote feesten, bedrijfsfeesten en intieme afscheidsvieringen. Hij was ook te zien bij diverse televisieprogramma’s en shows op NPO, SBS6 en RTL4. Ook zie je Jurgen regelmatig in de schriftelijke media verschijnen, zoals in Nieuwe Revu, Panorama en Libelle.
Jurgen is entertainer, hij speelt met het publiek, brengt vrolijkheid en sfeer. Naast liedjes van Frans Bauer zingt hij andere Nederlandstalige hits en heeft hij een Engelstalig repertoire. Hij maakt het optreden graag voor u op maat.

Hij zingt graag voor mensen bij instellingen, zorggroepen en in woonzorgcentra. Als hij daar optreedt gebeuren er mooie dingen. Hij maakt contact met de mensen, waardoor er menig traantje van geluk en ontroering vloeit.

Op bedrijfsfeesten en -gelegenheden is Jurgen in zijn element. Hij kan bijdragen in teambuilding waarin hij dingen aanvoelt en mensen betrekt en confronteert, op een leuke manier. Ook hij is helemaal op zijn plek als klapper van de avond op een bedrijfsfeest. Hij maakt er een feest van, hij brengt de gasten in beweging.

Sinds een paar jaar brengt Jurgen ook eigen liedjes uit. Nederlandstalig, geschreven door of voor Jurgen. Na ‘Wil je met me trouwen’, ‘Ik leef’, ‘Dit is het’ en ‘Ik weet dat jij het weet’ heeft hij onlangs in 2021 ‘Wat kan het jou toch schelen’ uitgebracht.

Jurgen Jonkers huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jurgen Jonkers via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jurgen Jonkers te huren.

 

 

Wilt u Jurgen Jonkers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jurgen Jonkers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jurgen Jonkers boeken

Prijsindicatie voor Jurgen Jonkers

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jurgen Jonkers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jurgen Jonkers

Als sterren aan de hemel staan
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jurgen Jonkers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jurgen Jonkers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.