Huub Hangop boeken

Huub Hangop

Wilt u Huub Hangop boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Huub Hangop. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Huub Hangop

U kent vast wel één van de nummers van Huub Hangop. Er zijn er bij die inmiddels legendarisch zijn en generaties hebben overleefd zoals “Wij hebben thuis een wasautomaat”, “Je wordt weer vent in de shoarma-tent”, “Wat ben je lelijk van dichtbij”, “Paaltje”, “Tosti” en “Kamelen”.

De carrière van de veelzijdige zanger-entertainer, acteur, tapdanser en presentator Huub Hangop start in 1982 met zijn eerste single “Wij hebben thuis een wasautomaat”. In datzelfde jaar komt Huub Hangop in de finale terecht van de Frank Sinatra-imitatiewedstrijd (met in de jury Hans Vermeulen en Henny Huisman). Dus zingen kan ie dan al.

Huub Hangop trekt door het land met deze liedjes in een vrolijke show met veel interactie. Versterkt of akoestisch. Een optreden zonder toegift heeft Huub in dertig jaar nog niet meegemaakt. Iedereen die het meemaakt wordt fan.

Eén van de grote hits van het carnaval van 2013 was “Hobbelpaard. De plaat werd geproduceerd door DJ Maurice. Het was een vette knipoog naar één van de grootste hit van de laatste jaren “GANGNAM STYLE”. Deze single werd in juli 2013 gevolgd door “Op een Banaan”. (met te gekke clip!) Op de B-kant heeft DJ Maurice een remix gemaakt van Huub’s grote hit “ Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant”. 

Het jaar 2014 is nog maar net begonnen of Huub Hangpop heeft al weer een geweldige feestplaat gemaakt. Toeter” is een parodie op de Avicii – hit “Wake me up”. Het nummer zal zeker met de carnaval hoge ogen gooien.

Huub Hangop boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Huub Hangop

Prijsindicatie van Huub Hangop

€ 1.495 1 x 30 minuten,

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Huub Hangop. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen