Rick Melissen

Rick Melissen boeken

Rick Melissen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rick Melissen

Rick Melissen geboren op 31 juli 1991 te Leiderdorp is al vanaf zijn jongere jaren bezig met muziek. Wat begon met het beluisteren van cd’s van verschillende artiesten, bleek al snel dat zijn voorkeur uitging naar het Nederlandse lied.

Wat ooit begon met zingen op verjaardagen van vrienden vormde zich al snel tot het serieuzere werk. Na maanden van repeteren en kijken welke muziek echt bij hem paste waagde Rick de stap om naar de organisatie toe te stappen dat een evenement organiseerde in zijn dorp. Na het optreden op dat evenement kreeg Rick vele positieve reacties en zelfs al een aantal aanvragen voor nieuwe optredens en toen wist hij het zeker, dit wil ik doen!

Het ging dat jaar erg snel met Rick, hij werd opgepakt door het lokale radiostation UnityNL. Dit radiostation boekte de Leiderdorpse zanger voor meerdere evenementen waar hij steeds uitblinkte, dit bleef niet onopgemerkt en Rick kreeg steeds meer aanvragen voor zowel kleinere als grotere optredens binnen.

2015 was voor Rick het grote begin met een jaar vol optredens en een drukke agenda, zo verscheen elf november 2015 zijn eerste single ”Hoe jij het leven leeft”  een leuk en fris nummer dat op dit moment veel airplay krijgt bij verschillende grote radiostations zoals Sterren.nl, RadioNL & VBRO(België).

Rick Melissen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Rick Melissen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rick Melissen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Rick Melissen

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Avondvullend en incl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rick Melissen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rick Melissen

Rick Melissen - Hoe jij het leven leeft (live)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rick Melissen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rick Melissen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.