Jeffrey Compier

Jeffrey Compier boeken

Jeffrey Compier boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jeffrey Compier is een Nederlandstalige zanger die sinds februari 2017 aan verschillende talentenjachten heeft mee gedaan. Zo was hij finalist in de talentenjacht van Jantjes Verjaardag, finalist in de eerste editie van Meet The Pro’s in café de Kei in Hilversum en finalist in de talentenjacht van De Plashoeve in Vinkeveen.

Maar het begon allemaal veel eerder. Op Zaterdag 29 november 2014 deed Jeffrey Compier mee aan de liveshow van het programma The Winner Takes it All. Hier heeft hij een geweldig optreden neergezet als imitator van Michael Bublé. Hij zong het nummer “Everything” en kreeg een 6,7 van het Nederlandse publiek.

Jeffrey Compier huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jeffrey Compier via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jeffrey Compier te huren.

 

Wilt u Jeffrey Compier boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jeffrey Compier. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jeffrey Compier boeken

Prijsindicatie voor Jeffrey Compier

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeffrey Compier, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jeffrey Compier

Michael Bublé door Jeffrey | Ronde 1 - Show 3
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jeffrey Compier opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jeffrey Compier opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.