Frans Halsema

Frans Halsema boeken

Frans Halsema boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De in Amsterdam geboren Frans Halsema, heeft zijn naam te danken aan zijn achterneef en legendarische cabaretier, die op veel te vroege leeftijd is overleden. Echter deze Frans Halsema is springlevend en is druk bezig een zangcarrière op te bouwen. Mede door het populaire Amsterdamse café Peter Beense, waar Frans al bijna 15 jaar het publiek vermaakt met zijn mooie ballades en bekende meezingers, werd zijn succes steeds groter. Dat het hem is gelukt, blijkt wel uit enthousiasme van zijn publiek.Frans startte zijn eigen productie (All-in entertainment) met compagnon Rick Halsema, die hem steevast begeleid naar de optredens, de PR en Media voor zijn rekening neemt en tevens verantwoordelijk is voor alle teksten van Frans.

Frans Halsema huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Frans Halsema via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Frans Halsema te huren.

Wilt u Frans Halsema boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Frans Halsema. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Frans Halsema boeken

Prijsindicatie voor Frans Halsema

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Frans Halsema, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Frans Halsema

Pak jij maar je biezen
Twijfels
Als ik staar
laat mij niet gaan
Ik kan niet met maar ook niet zonder jou
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Frans Halsema opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Frans Halsema opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.