Peter La Heye

Peter La Heye boeken

Peter La Heye boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye (1978), is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een Soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega’s op pad. Dagelijks studeerde hij aan zijn repertoire, waarna hij op zijn zestiende zijn eigen weg gaat en solocarrière start. Zijn eerste single “Simpelweg omdat ik van je hou” werd opgemerkt door radio en TV. Hij verscheen bij Call Tv en Nachtrijder en stond op de bühne met Sugar Lee Hooper en André Hazes. Naast alle optredens ging Peter zijn eigen nummers maken in zijn studio “Leico Music”. Inmiddels timmert Peter al jaren aan de weg, heeft een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Door de jaren heen wordt Peter een geliefde gast bij diverse feesten, partijen en evenementen. Van het Gelredome, bruiloft, de kroeg tot aan een buurtfeest met afwisselend eigen repertoire en cover muziek, is het een feestje wanneer Peter La Haye op de bühne staat!

Peter La Heye huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Peter La Heye via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Peter La Heye te huren.

Wilt u Peter La Heye boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Peter La Heye. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Peter La Heye boeken

Prijsindicatie voor Peter La Heye

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Peter La Heye, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Peter La Heye

Peter la Haye - Ware Liefde (Officiële Videoclip)
Peter la Haye – Blijf bij me vannacht (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Peter La Heye opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Peter La Heye opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.