John Zoet

John Zoet boeken

John Zoet boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

John Zoet is geboren en getogen in Leiden. Als zanger /entertainer heeft John een allround repertoire, dus inzetbaar op elk evenement . Tijdens zijn optreden zal niemand stil blijven zitten maar hoe dan ook in een feeststemming komen. Van gezellige Nederlandse meezingers en après-ski tot rock en ballads, niets is deze rasentertrainer te gek.  Met veel gevoel weet John een breed publiek te raken. De interactie met het publiek, de sfeer, de mensen en het applaus, dat is het,” zegt hij, daar doe ik het voor,  daarom werkt hij er keihard aan om van elk optreden een spetterende gebeurtenis te maken. Met het grootste plezier brengt hij vol overtuiging zijn eigen repertoire ten gehore. Kortom het wordt één groot feest met John Zoet !

John Zoet huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals John Zoet via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om John Zoet te huren.

 

Wilt u John Zoet boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over John Zoet. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

John Zoet boeken

Prijsindicatie voor John Zoet

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Mogelijkheid incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van John Zoet, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van John Zoet

John Zoet - This is the moment
Live bruiloft
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van John Zoet opvragen. De prijs en beschikbaarheid van John Zoet opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.