Jordy van den Boer

Jordy van den Boer boeken

Jordy van den Boer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jordy van den Boer komt uit Brabant en is met zijn stem en uitstraling een veelbelovend talent. Hij is begonnen als DJ maar is tegenwoordig mede door zijn enthousiasme niet meer weg te denken bij het Nederlandse publiek als Nederlandstalige zanger. Hij wisselt tijdens zijn set Nederlandstalige hits af met eigen nummers. Zo zingt hij zijn zomerse single “Zo sexy” en uiteraard zijn laatste single “Tikkie Tikkie”.

Jordy van den Boer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jordy van den Boer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jordy van den Boer te huren.

 

Wilt u Jordy van den Boer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jordy van den Boer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jordy van den Boer boeken

Prijsindicatie voor Jordy van den Boer

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jordy van den Boer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jordy van den Boer

Jordy van den Boer - Je Woont Nog Bij Je Moeder (Officiële Videoclip)
Tikkie Tikkie (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jordy van den Boer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jordy van den Boer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.