Mark Rijs

Mark Rijs boeken

Mark Rijs boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Mark Rijs

Mark is geboren op 24 februari 1986 te leiden. Als klein jongetje is Mark een vrolijk kind, wat gek is op dansen en muziek. Als Mark de eerste stapjes gaat maken, krijgt hij van de opa’s en oma’s een drumstel en gitaar. Ook de microfoon van opa (waar hij het muzikale waarschijnlijk van heeft) is voor Mark een gewillig doelwit. Met gitaar, drumstel, de microfoon van opa en de muziek van De Havenzangers aan en je had gegarandeerd een feestje. Op 18 jarige leeftijd besluit Mark om te gaan zingen. Er wordt een geluidsinstallatie aangeschaft en Mark begint boven op zijn kamer met de eerste nummers. Zijn moeder geeft hem vervolgens op voor het Leids Levenslied zonder iets te zeggen. Mark besluit mee te doen. Dat blijkt een schot in de roos te zijn. Hij wordt vanuit het niets 3. Mark merkt enkel nog op, dat het nu wel erg serieus wordt en stelt; we zien wel waar het schip strand !!!. Ook de bekende Nederlandse artiest Dario gaat in Mark zijn nog jonge carrière een steentje bijdragen. Hij zorgt voor Mark voor leuke optredens en geeft ook de nodige op- en aanmerkingen. Inmiddels heeft Mark met bijna alle top artiesten gestaan, t.w. Wolter Kroes, Jantje Smit, Dario, New Timeless, Peter Beense, Marianne Weber, Jan van Est en ga zo maar door. Kortom Mark Rijs an other a name to remember.

Mark Rijs boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Mark Rijs boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mark Rijs. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Mark Rijs

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mark Rijs, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mark Rijs

Als ze danst (Album versie)
Doenja (Album versie)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mark Rijs opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mark Rijs opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.