Dennis Jones

Dennis Jones boeken

Dennis Jones boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dennis Jones is de artiestennaam van zanger Casper Janssen. Onder zijn eigen naam wint hij in 1987 Veronica’s TV Talentenjacht, welke hij al snel wijzigt in “Dennis Jones”. Hij scoort eind jaren tachtig, begin jaren negentig flinke Top 40 hits met singles als “Don’t Wanna Give Up” en de Neil Young-cover “Heart Of Gold”. Vele radio- en TV-optredens volgen en Dennis is een graag geziene gast in TV programma’s zoals “Nederland Muziekland” (Veronica) en “De 5 Uur Show” van RTL.

Midden jaren negentig wordt het wat stiller rondom Dennis maar in 2005 keert hij terug aan het hitfront met een spetterende remake van de Tee-Set klassieker “Ma Belle Amie”, waarmee Dennis na jaren weer een dikke hit scoort. Sindsdien is Dennis Jones weer regelmatig in de hitlijsten terug te vinden met singles als “African Baby”, “Mississippi” (een reggae versie van de Pussycat-wereldhit, waar de originele Pussycat dames aan meewerken), “De Zon Die Zal Schijnen”, “Cheerio”, “Doe Een Stapje Naar Voren”, (met DJ Menno), “Ik Maak Van Jou Een Koningin”, “Pak Me Kus Me” en “Vuurwerk”.

Een Nieuw Begin

In augustus 2014 verschijnt zijn langverwachte Nederlandstalige album “Een Nieuw Begin”, geproduceerd door Kees Tel (o.a. René Schuurmans, Gerard Joling), Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman) en Sonic Solutions. Hiermee laat Dennis Jones zijn veelzijdigheid als zanger zien.

Dennis Jones is ook actief als sessiezanger voor andere artiesten en te horen op vele platen van o.a. André Hazes, Stef Ekkel, Django Wagner, Gebroeders Ko, Rob van Daal, Marlous, Bonnie St. Claire, Ferry de Lits, Yosee, Jeffrey Heesen e.v.a. Daarnaast is hij tevens plugger/promotor van Nederlandstalige artiesten, en daardoor kent hij het “vak” als geen ander.

Samenwerking Dirk Meeldijk

In 2017 hebben Dirk Meeldijk & Dennis Jones hebben hun krachten gebundeld voor een onvervalste carnavalskraker “Heel De Kroeg Op Stelten”. De single is in een pakkend arrangement gestoken en hiermee hebben Dirk & Dennis een geweldige carnavalshit in handen.

Op de bühne weet Dennis dankzij zijn fantastische stem, frisse uitstraling en professionele instelling een wervelende show neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is. Met zijn opzwepende repertoire weet hij ieder publiek voor zich te winnen.

Dennis Jones huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dennis Jones via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dennis Jones te huren.

Wilt u Dennis Jones boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dennis Jones. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dennis Jones boeken

Prijsindicatie voor Dennis Jones

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow, incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dennis Jones, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dennis Jones

Nooit Geef Ik Het Op (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dennis Jones opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dennis Jones opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.