Ray van der Heiden

Ray van der Heiden boeken

Ray van der Heiden boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Ray van der Heiden

Ik ben Ray(mond) van der Heiden.  Op 12 januari 1985 ben ik geboren in het Rijnlands ziekenhuis in Leiderdorp. Ik woonde toen met mijn ouders ‘Jan en Ineke’ in de Bronkhorststraat in Leiden. Later verhuisden wij naar de Julianastraat. Daar in Leiden Noord, bracht ik mijn jeugd door.  Hoe is het eigenlijk allemaal begonnen… ? Eigenlijk toen ik na een avondje stappen onderweg naar huis spontaan een nummer van René Froger zat te zingen. Mijn neef  die naast me zat, maakte de opmerking dat mijn stem echt wel op dat van René Froger leek. Ik heb meteen een zanginstallatie aangeschaft en ben wat nummers gaan oefenen. Na verloop van tijd stond ik op zaterdagavond in bardancing Sillies een paar nummers te zingen.  Daarna werd mij gevraagd of ik met Koninginnedag wilde zingen op de Beestenmarkt in Leiden. Dat was de eerste keer voor mij op een groot podium. Toen is het eigenlijk allemaal echt begonnen. Vervolgens werd ik uitgenodigd om te komen zingen in het voorprogramma van het sterrenfeest in de Groennoordhallen. Ook dat was een hele belevenis, want daar sta je dan tussen de grote artiesten van Nederland, en met allemaal op de foto natuurlijk.  Vanaf die tijd is het eigenlijk een beetje gaan draaien voor mij. Ik word regelmatig gevraagd om te komen zingen op verjaardagen, bruiloften, partijen, pleinfeesten en noem maar op. Vijf jaar en vele optredens later, ben ik op tweede paasdag 2008 de studio in gegaan om wat nummers op te nemen. Op 30 augustus 2008 heb ik  het festival van het Leids levenslied gewonnen. Afgelopen augustus heb ik mijn CD ‘Geboren om bij jou te horen’ uitgebracht.

Wilt u Ray van der Heiden boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ray van der Heiden. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Ray van der Heiden

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Incl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ray van der Heiden, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ray van der Heiden

Ciao Ciao Bambina (officiële videoclip) HD
Ray van der Heiden - 'K heb je lief (officiële videoclip) HD
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ray van der Heiden opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ray van der Heiden opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.