Randy Blommaert

Randy Blommaert boeken

Randy Blommaert boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Randy Blommaert

Randy Blommaert is geboren op 24 December 1990 in Terneuzen.

Op vroege leeftijd kwam Randy al in aanmerking met muziek.

Door aan vele Karaoke avonden te hebben mee gedaan op Camping de Braakman in Hoek. ( Zeeland ) Waar hij vaak te horen kreeg, dat zijn stem veel op dat van zijn voorbeeld Jantje Smit leek. En Randy al op 10 jarige leeftijd de 1e prijs in de wacht sleepte door het nummer ”ik zing dit lied voor jou alleen” te zingen.

Het publiek raakte geëmotioneerd door dat Randy een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. Randy is op 16 jarige leeftijd van Zeeuws Vlaanderen verhuisd naar Leiden waar het gevoel om op de bühne te steeds sterker werd.

Randy’s neef Raymond Vd Leest geen onbekende in Leiden en omgeving zong al een tijdje voor groot publiek waar Randy ook vaak mee naar toe werd genomen. Randy werd zelfs de vaste huiszanger in het café van zijn neef. Café M’n Schoonmoeder in Leiden.

Randy is vaker gaan deelnemen aan talentenjachten hier en daar, waarbij hij vele finale plaatsen wist te veroveren.

Om het gelijk goed aan te pakken is Randy dan ook zanglessen gaan volgen bij Esther Polvliet in Leiderdorp. En zo is zijn zang carrière geboren.

Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud publiek. Kortom, deze jongen leeft voor de muziek en het vermaken van zijn publiek

Randy bestormt momenteel de hitlijsten, met de succesvolle single ‘Zo Mooi’.

Zijn motto is niet voor niets :

Let Me Entertain You

En we zullen, zeker nog veel meer horen van deze jonge succes volle zanger uit Leiden. 

Randy Blommaert boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Randy Blommaert boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Randy Blommaert. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Randy Blommaert

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. of excl geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Randy Blommaert, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Randy Blommaert

Zo Mooi (officiële Clip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Randy Blommaert opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Randy Blommaert opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.