Erik van Klinken

Erik van Klinken boeken

Erik van Klinken boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Erik van Klinken

Erik van Klinken is een Nederlandstalige artiest uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Erik staat wekelijks op het podium door het hele land.

Erik doet in 2012 auditie voor SBS 6 “Bloed, Zweet en Tranen” en wordt genomineerd door weekblad Party als “Nieuw aankomend Nederlands talent”. In 2013 is hij wederom genomineerd, maar nu als provincietopper waarbij hij de provincie Drenthe vertegenwoordigt.

Met zijn nummer “Kijk eens diep in mijn hart” haalt Erik diverse landelijke playlisten en is tevens voor het eerst te horen op RADIONL.

Erik doet mee aan een talentenjacht in Amsterdam “The Choice of La Bastille” en bereikt daar de halve finale. Hij ontmoet daar liedjesschrijver/producer Bram Koning die meteen zeer onder de indruk is van Erik. Bram Koning schrijft liedjes voor o.a. Dries Roelvink, Willeke Alberti, Ruth Jacot maar ook voor Dre Hazes, Gerard Joling en Rene Froger en vele anderen. Hun eerste samenwerking resulteert in de single “Lekker Doodgewoon” die meteen door de belangrijkste stations wordt opgepikt, op 85 belandt in de single top 100 en tot “HOLLANDSE NIEUWE” op RADIONL en “Oranje Kroon” op TV Oranje wordt gebombardeerd.

Hij heeft inmiddels al 5 x een Hollandse Nieuwe gehad bij RADIONL en staat met zijn nummers in De Nederlandse Top 30.

In december 2013 wordt Erik benaderd om Jannes te vervangen in het Gelredome stadion in Arnhem voor 33000 mensen.

Inmiddels heeft Erik 4 x in het Gelredome in Arnhem gestaan met alle topartiesten van Nederland en verschijnt hij diverse keren op de grote Mega Piratenfestijnen in het land.

19 augustus 2017 heeft Erik opgetreden op DUTCH VALLEY. Een bekroning op Erik z’n inzet de afgelopen jaren.

Repertoire: 

Het repertoire van Erik van Klinken is zeer uitgebreid. Hij zingt Hollandse meezingers van o.a. Jannes, Frans Duijts, Willem Barth, Django Wagner, Jaman, Stef Ekkel, Andre Hazes, e.v.a. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers. Enkele hits van Erik zijn; ‘Lekker doodgewoon’, ‘Stop die trein’, ‘Gewoon een lekker wijf’, ‘Mijn eerste liefde’, ‘Dit is het land’, ‘Net als toen’ en natuurlijk ‘Waar is Leo’

Erik van Klinken boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Erik van Klinken boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Erik van Klinken. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Erik van Klinken

Prijs: € 695
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Erik van Klinken, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Erik van Klinken

Waar is Leo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Erik van Klinken opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Erik van Klinken opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.