The ConfettiRavers

The ConfettiRavers boeken

The ConfettiRavers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The ConfettiRavers bestaat uit twee heerlijke feest DJ’s , Hans Ruitenbeek en sfeermaker Jim Schreefel. Deze heren zijn voor het feest geboren. Ze werden groot met moedermelk genaamd Flugel en beginnen elke dag met een stevig confetti ontbijt. Ze kennen geen schaamte en nemen je mee naar hun ideale feestwereld! Vol guilty pleasures. Van zing je schor tot stamp tot kramp zullen deze heren de gehele dansvloer in vuur en vlam zetten. Afgeladen met confettikanonnen en natuurlijk hun energieke feestdrang zijn ze klaar om jullie feest op zn kop te zetten!

Wat kan je verwachten?

Dit energieke duo zorgt er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer gaan en er luidkeels meegezongen wordt. De entertainment waarde van deze boys ligt zeer hoog en interactie met het publiek heeft de hoogste prioriteit. Niet bang voor een lekkere bende? Standaard is deze act, om de chaos compleet te maken, voorzien van grote hoeveelheden confetti, indien gewenst laten zij de confetti natuurlijk achterwege en zal het feest er niet minder om zijn. Urban, hardstyle of fout, top40 en Hazes? Of wellicht een tropische mix van dit alles? Alles kan, niets is te gek!
Deze boys hebben al een behoorlijke staat van dienst en zetten al menig tentfeest, schuurfeest en festival op zn kop.

The ConfettiRavers huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The ConfettiRavers via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The ConfettiRavers te huren.

 

Wilt u The ConfettiRavers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The ConfettiRavers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The ConfettiRavers boeken

Prijsindicatie voor The ConfettiRavers

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The ConfettiRavers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The ConfettiRavers

Confetti Ravers - Promo 2023
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The ConfettiRavers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The ConfettiRavers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.