Gekkenhuys

Gekkenhuys boeken

Gekkenhuys boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Gekkenhuys is zonder enige twijfel de vrolijkste sloopact van Nederland! De ‘Boys van Confetti’ laten het publiek van links naar rechts gaan met hun mix van Hardstyle, Guilty Pleasures, Party & Bullshit en de beste meezingers.

Dankzij hun unieke interactieve optreden, eigen tracks en liters confetti laten de heren overal een niet uit te wissen indruk achter.

We willen je wel vast waarschuwen, SORRY VOOR DE ROTZOOI!

Total Loss Weekendmix

Tijdens oudejaarsdag 2021 maakten zij samen met Buren van de Brandweer, Feest DJ Ruud en Dr Rude & Ruthless een oudejaars knal mix. Onderaan deze pagina is deze héérlijke mixtape toegevoegd. Dat was knallend het jaar uit!  Vanaf 1:04 uur begint Gekkenhuys aan hun set!

Gekkenhuys huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Gekkenhuys via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Gekkenhuys te huren.

 

Wilt u Gekkenhuys boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gekkenhuys. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Video's van Gekkenhuys

Total Loss Weekendmix | Episode 27 - Oud & Nieuw Special met oa FeestDJRuud & Buren van de Brandweer
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gekkenhuys opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gekkenhuys opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.