Sjaak

Sjaak boeken

Sjaak boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sjaak is een rapper uit Amsterdam die al jaren furore maakt met zijn vette straatraps en tegelijkertijd hoge ogen gooit met zijn samenwerkingen. Zo maakte hij de hits ‘Stuk’ en ‘Helemaal naar de klote‘ met The Partysquad. Maar werkte hij ook met o.a. The Opposites, FeestDJRuud, Giocatori en Yellow Claw samen. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

Samenwerking Kav Verhouzer

Na dikke hits in de urban scene was het in 2018 tijd voor wat lekkere de deephouse. Samen met Kav Verhouzer maakte hij ‘Stap voor stap’, een directe zomerhit! Hiermee bewees Sjaak nog maar eens dat hij letterlijk van alle markten thuis is. Of je nu stap voor stap of gewoon direct helemaal naar de klote wil op je feest, Sjaak is je man!

Sjaak huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Sjaak via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Sjaak te huren.

 

Wilt u Sjaak boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sjaak. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Sjaak boeken

Prijsindicatie voor Sjaak

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tape optreden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sjaak, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Sjaak

Sjaak - Trompetisto (Official Music Video)
Kav Verhouzer & Sjaak - Stap voor Stap (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sjaak opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sjaak opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.