Crazy Jack

Crazy Jack boeken

Crazy Jack boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Crazy Jack, de excentrieke all-round DJ-act die bekendstaat om het transformeren van elke locatie waar hij optreedt. Met het motto “Fxck Genres!” schakelt hij moeiteloos tussen diverse muziekstijlen, van Urban en Latin tot House, waarbij zelfs de meest opzwepende nummers naadloos in een eigenzinnige mix samenkomen.

Met 10 jaar ervaring heeft Crazy Jack een indrukwekkende reputatie opgebouwd, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Hij heeft menig festivalpodium betreden en menig feesttent op zijn kop gezet met onvergetelijke sets.

Crazy Jack is niet alleen een DJ maar ook een geboren entertainer. Zijn charisma en interactie met het publiek maken zijn optredens altijd tot een waar feest. Hij weet perfect hoe hij de menigte moet bespelen en iedereen aan het dansen krijgt. Zijn voelbare passie voor muziek en aanstekelijke enthousiasme maken hem geliefd.

Met een brede muziekkennis en uitgebreide platenverzameling weet Crazy Jack altijd de juiste snaar te raken. Hij schuwt het niet om buiten de lijntjes te kleuren en verrast zijn publiek telkens weer met onverwachte mixen en mash-ups. Zijn unieke geluid en creatieve aanpak worden gewaardeerd door zowel feestgangers als collega-DJ’s.

Crazy Jack is een ware pionier die zich continu vernieuwt. Hij zoekt voortdurend naar nieuwe muzikale invloeden en experimenteert graag met diverse stijlen. Zijn gedrevenheid en toewijding hebben hem gebracht waar hij nu is, en zijn fans kunnen niet wachten om te zien wat hij in de toekomst nog meer in petto heeft.

Met zijn indrukwekkende staat van dienst en ongeëvenaarde energie is Crazy Jack een DJ-act die je niet mag missen, of het nu gaat om een intieme clubavond of een grootschalig festival. Hij weet altijd de juiste sfeer te creëren en het publiek te trakteren op een onvergetelijke ervaring. Maak je klaar voor een wilde rit met Crazy Jack achter de draaitafels!

in 2024 staan er samenwerkingen met Hans Glock en Bass Chaserz op het programma.

Crazy Jack huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Crazy Jack via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Crazy Jack te huren.

Wilt u Crazy Jack boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Crazy Jack. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Crazy Jack boeken

Prijsindicatie voor Crazy Jack

Prijs: € 795
Duur: 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Crazy Jack, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Crazy Jack

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Crazy Jack opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Crazy Jack opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.