Joost Vetter

Joost Vetter boeken

Joost Vetter boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Ben je op zoek naar een geweldige DJ voor jouw evenement? Boek dan DJ Joost Vetter! Joost Vetter is een meester in het beheersen van het publiek en het creëren van een feestelijke sfeer tot in de late uurtjes. Met zijn veelzijdige muziekstijl – soulful en feelgood house, disco en uplifting 90’s – is Joost Vetter een graag geziene artiest op vele gerenommeerde evenementen, waaronder Goeie Vrijdag, vaste DJ Ocean Diva, Frits Friday, Borrel071, Borrel030, Foodhallen, Kanarie Club, Waag, Beachclub O en Dansen Bij.

Events Joost Vetter

Als ‘new kid on the block’ heeft Joost Vetter zijn talent bewezen en wordt hij steeds vaker gevraagd voor grote evenementen. Zo heeft hij dit jaar gedraaid op de catwalk van Fashion Week Amsterdam en heeft hij een onvergetelijk optreden gegeven op Koningsdag in Amsterdam.

Joost Vetter is de perfecte DJ voor jouw festival, bedrijfsevenement, bruiloft of borrel. Hij is niet alleen een geweldige artiest, maar ook een sympathieke en flexibele kerel die perfect aanvoelt wat het publiek wil horen. Verzoeknummers zijn geen probleem en hij heeft veel ervaring met het werken met live-muzikanten, waardoor hij als geen ander de perfecte chemie kan creëren tussen DJ en muzikant, wat resulteert in een volle dansvloer. Boek Joost Vetter nu en maak jouw evenement onvergetelijk!

Joost Vetter huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Joost Vetter via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Joost Vetter te huren.

Wilt u Joost Vetter boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Joost Vetter. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Joost Vetter boeken

Prijsindicatie voor Joost Vetter

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Ook mogelijk i.c.m. muzikanten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Joost Vetter, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Joost Vetter opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Joost Vetter opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.