Jebroer

Jebroer boeken

Jebroer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jebroer, de in Leiden opgegroeide Tim Kamman is een blanke pit, een ruwe bolster. Opgevoed door 2 vrouwen was hij snel de man in huis.  Voor zijn omgeving onhandelbaar maar door zijn open houding voor iedereen een grote broer.

In verleden vormden Jebroer met eveneens Leidenaar een groep met Keizer. Hij belandden daarmee ook in de studio van Boaz van de Beatz. Met Boaz al vaste partner kwam “Btje vliegen tog”, “Vriendje” en “Van een andere moer” uit.

Jebroer heeft o.a. voor Yellow Claw remixen gemaakt van de hitsingle “Allermooiste feestje”. Tevens brengt hij in 2012 de hitsingle “Herrie in mijn oor” uit.  Deze plaat wordt genomineerd voor een State Award in de categorieën Beste Single en Best Videoclip. De eerste opening in de hitlijsten voor Jebroer kwam met het nummer “Nooit meer slapen” van Yellow Claw.

Jebroer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jebroer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jebroer te huren.

 

Wilt u Jebroer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jebroer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jebroer boeken

Prijsindicatie voor Jebroer

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jebroer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jebroer

Jebroer ft. I Am Aisha - Herrie In Me Oor
Allemaal Lichten ft. Rich Cutillo (prod. by Boaz v/d Beatz)
Miljoenen
Beter Nu ft. Ronnie Flex (prod. Boaz v/d Beatz)
Jebroer ft. Stepherd, Skinto & Jayh - Banaan (Bigger Better Anthem) (prod. Project Money)
Jebroer feat. Gers Pardoel - Malu
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jebroer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jebroer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.