Barry Fest

Barry Fest boeken

Barry Fest boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Barry Fest is misschien wel de meest energieke act van de Benelux. Door heel Nederland worden zijn tracks meer dan 1 miljoen keer per maand gestreamd. Bijna elke maand brengt hij een nieuwe track uit.

Barry Fest & De Mike

“Barry Fest & De Mike” (zoals het duo sinds kort door het leven gaat) doen het goed op de feestjes en evenementen, want deze 2 vrienden voor het leven hebben een aanstekelijke energie en fantastische chemie op het podium.

Ferry de Roze Flamingo

Barry is ondertussen een graag geziene gast bij het “Avond Circus” van radio zender Slam! waar hij tijdens de apres ski week samen met Tim Schalkx live hun feest hit “Ferry de Roze Flamingo” te gehoren bracht.

Barry Fest huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Barry Fest via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Barry Fest te huren.

Wilt u Barry Fest boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Barry Fest. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Barry Fest boeken

Prijsindicatie voor Barry Fest

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Barry Fest, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Barry Fest

Barry Fest ft. Tim Schalkx - Ferry De Roze Flamingo
Total Loss Weekendmix | Episode 14 - Barry Fest
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Barry Fest opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Barry Fest opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.