Dirtcaps

Dirtcaps boeken

Dirtcaps boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dirtcaps

Dirtcaps is een energiek duo die bestaat uit Danny Groenenboom en Max Oude Weernink. Al jaren zetten zij clubs en festivals op hun kop in Nederland en een grootdeel van Europa.

Zodra Dirtcaps de locatie betreed merk je het al, dit duo wil maar één ding, elke feestganger helemaal uit zijn dak laten gaan. Hun dynamische sets kunnen omschreven worden als uiterst energiek en vrouwvriendelijk. Tijdens hun set zal Dirtcaps veel eigen producties door de speakers pompen, maar de laatste populaire tracks zullen ook zeker niet ontbreken.

Dirtcaps behoort tot de groep die de originele house sound naar een hoger level hebben gebracht. Elk vrij uurtje spenderen zij in de studio, dit maakt hun uniek, onafhankelijk en bovenal enorm sterk. Na jaren van draaien brak Dirtcaps in 2012 definitief door met “Money on my mind”.  Deze track werd uitgebracht met medewerking van The Million Plan.

Aarzel niet en boek Dirtcaps voor je evenement. Met Dirtcaps weet je zeker dat de mensen voldaan naar huis gaan en een shot Jägermeister zal waarschijnlijk niet ontbreken.

Dirtcaps is helaas gestopt met optreden.  Wij helpen u uiteraard graag met het boeken van één van onze andere artiesten.

Wilt u Dirtcaps boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dirtcaps. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Soundcloud van Dirtcaps

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dirtcaps opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dirtcaps opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.