Special Krew

Special Krew boeken

Special Krew boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

We schrijven 2015. Met een knipoog naar hardstyle DJ’s D-Block & S-te-fan beleven Bas en Stefan met een ludieke carnavals act D-Bass & S-te-feest hun première op de carnavalswagen van Dreamland Haghorst.

In de jaren die volgen delen Bas & Stefan steeds vaker de studio om de ene na de andere hardstyle bootleg van Nederlandstalige hits te produceren. Van ‘Liever te dik in de kist’ tot muziek van K3, alles krijgt een hardstyle jasje en hun energieke DJ-set wordt steeds breder in het land gewaardeerd. In de zomer van 2018 produceren ze in opdracht van Waailand Feest!val een gedeelte mee van de eindshow met Zanger Kafke.

In 2019 besluiten ze verder te gaan als Special Krew met hun eigen act en meer eigen tracks. Nog steeds touren ze het land door op hun Tomos die ze in samenwerking met Arjon Oostrom hebben gemaakt.
De zomer van 2022 blijven ze in het ‘festival’land…. dé nieuwe plaat Hollandse Zomer van Special Krew ft. Eelco zul je veelvuldig horen tijdens de feesten en festivals.

Samenwerkingen

Door de jaren heen heeft Special Krew onder andere samengewerkt met Jan Biggel, Arjon Oostrom, Gekkenhuys en Otto Wunderbar.

Special Krew huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Special Krew via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Special Krew te huren.

Wilt u Special Krew boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Special Krew. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Special Krew boeken

Prijsindicatie voor Special Krew

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Special Krew, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Special Krew

Special Krew ft Eelco - Hollandse Zomer
Special Krew ft Arjon Oostrom - Tomos
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Special Krew opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Special Krew opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.