Housuh in de Pauzuh

Housuh in de Pauzuh boeken?

Housuh in de Pauzuh voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

SLAM! wint Marconi Award voor Beste Radiozender

Met trots kunnen we melden dat SLAM! dit jaar de prestigieuze Marconi Award heeft gewonnen voor Beste Radiozender. Een belangrijke rol hierin heeft het populaire programma ‘Housuh in de Pauzuh’ gespeeld, dat onder leiding van Elaine Thiele wekelijks meer dan 1 miljoen luisteraars trekt. We bieden jullie de kans om dit spectaculaire programma live aan jullie klanten aan te bieden!

Housuh in de Pauzuh – Act

Housuh in de Pauzuh staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken! Elaine Thiele, het creatieve brein achter het concept, verzorgt samen met haar MC een live DJ-set. Geniet van club bangers uit de jaren ’00, hip-hop hits uit de ’90s, de nieuwste tracks van vandaag en heerlijke guilty pleasures.

Housuh in de Pauzuh On Tour

Deze zomer tourt de vernieuwde versie van Housuh in de Pauzuh door meer dan 80 locaties in het land. De show omvat een avondvullend programma waarbij het muzikale rad (LED-wall) alle genres aan elkaar draait. Dit zorgt voor een interactieve ervaring waarbij het publiek wordt betrokken en de energie tot een hoogtepunt wordt gebracht.

Elke show bevat een 150 minuten set van een van onze SLAM! Radio-DJ’s of SLAM! Talents, zoals Hielke Boersma, Jarno van der Wielen, Kazkid of CRŪPO, gevolgd door een 90 minuten set van Housuh in de Pauzuh. Optioneel kunnen extra headliners worden bijgeboekt.

Exposure Pakket

Binnen de On Tour zit inbegrepen:

  • Diverse weggeefacties zoals goodies en merchandise.
  • Drie radiospots op SLAM! waarin jouw locatie wordt genoemd.
  • Vermelding van het event tijdens de populaire show Housuh in de Pauzuh.
  • Story post op SLAM!’s social media.
  • Vermelding op de SLAM! website.

Techniek/Productie

Bij de On Tour – inprikken verzorgen wij:

  • Interactieve LED-wall met visuals.
  • SLAM! DJ-Booth en lichtset.

Bij de volledige On Tour – inprikken verzorgen wij:

  • Alles behorende bij On Tour – inprikken.
  • Geluidsinstallatie voor max. 600 pax

Housuh in de Pauzuh huren?

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Housuh in de Pauzuh via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Boer Harm te huren.

 

Wilt u Housuh in de Pauzuh boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Housuh in de Pauzuh. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

housuh-in-de-pauzuh-boeken

Prijsindicatie voor Housuh in de Pauzuh

Prijs: € 1.750
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Housuh in de Pauzuh – Act
Prijs: € 4.600
Duur: 1 x 150 minuten + 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Housuh in de Pauzuh, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Housuh in de Pauzuh opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Housuh in de Pauzuh opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.