Papa Lauda

Papa Lauda boeken

Papa Lauda boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wil jij het feest van het jaar beleven? Dan mag Papa Lauda niet ontbreken! Deze legendarische après-ski DJ is het hele jaar door te boeken en brengt de feeststemming naar elk evenement. Of je nu op zoek bent naar een bierfeest in de lokale kroeg of een groot festival, met Papa Lauda wordt het gegarandeerd een knalfeest.

Papa Lauda is al sinds jonge leeftijd bezig met skiën en après-skiën en weet als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen. Met zijn feestelijke muziekcreaties, hoempa moves en grappige opmerkingen weet hij het publiek keer op keer te vermaken. Hij heeft eigen hits, zoals “Après Ski Op Mijn Manier” en “Hallo”, maar ook ouderwetse kneuters zoals “Mama Lauda” die bij iedereen bekend zijn.

Festivals Papa Lauda

Of het nu winter of zomer is, Papa Lauda staat altijd klaar om het publiek te vermaken en de dansvloer in vuur en vlam te zetten. Hij heeft al opgetreden op grote evenementen zoals Dutchweek, Alpes les Deux en Winterpark, maar ook op festivals als Lakedance, Decibel en Total Loss Festival.

Wil jij een onvergetelijk feest organiseren? Boek dan Papa Lauda en laat je omverblazen door een lawine van Tiroler hits, schnaps en worstenbroodjes. Het feest kan beginnen!

Papa Lauda huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Papa Lauda via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Papa Lauda te huren.

 

Wilt u Papa Lauda boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Papa Lauda. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Papa Lauda boeken

Prijsindicatie voor Papa Lauda

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Papa Lauda, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Papa Lauda

Total Loss Weekendmix | Episode 45 - Papa Lauda (Oktoberfest Special)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Papa Lauda opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Papa Lauda opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.