DJ Matthias

DJ Matthias boeken

DJ Matthias boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

DJ Matthias is een DJ die in allerlei verschillende settings uit de voeten kan. Hij is te boeken als ápres ski DJ of als carnaval Dj. Het maakt verder niet uit in welke setting hij draait, het is altijd een groot feest!

Het lijstje wordt alleen maar langer en langer en de optredens steeds vetter dan vet! Maar waar is het allemaal begonnen? Daarvoor reizen we af naar Kreta, en dan wel Feestcafé Japapaaah in Chersonissos. Hier ben ik ooit gestart als uitsmijter. Maar al snel kwam ik contact met DJ Willem de Wijs die daar dus de Feest DJ was. Ik was zo gefascineerd door het DJ vak, dat ik er via hem eigenlijk in ben gerold.

Tijd dat het ook in Nederland goed opgepakt werd. En dus ben ik gestart in Café Lambik in Goes. Vanuit dat als vertrekpunt is het ook in Nederland gaan lopen. Een goede website, een PR-stunt met het RTL5 programma “Take me out” zette alles op de kaart.

Zomers draaide ik vervolgens in het Heineken House in Sunny Beach (Bulgarije) en ’s winters bij Veronica Snowcafé, Après Ski Bar Le Monde (beide in Val Thorens) en tevens in de London Pub in Kirchberg (Oostenrijk). Mijn hart ligt dan toch wel bij Oostenrijk als ik zou moeten kiezen, al is het maar net hoe gezellig je het zelf maakt. Het is tenslotte 52 weken per jaar feest! 🙂

DJ Matthias huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals DJ Matthias via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om DJ Matthias te huren.

Wilt u DJ Matthias boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Matthias. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

DJ Matthias boeken

Prijsindicatie voor DJ Matthias

Prijs: € 595
Duur: In overleg
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Matthias, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Matthias

Feestcafé WeekendMix #03 - Mixed by Apres Ski DJ Matthias
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Matthias opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Matthias opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.