Partido

Partido boeken

Partido boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Partido is geboren met een zesde zintuig voor gezelligheid en gezegend met de bijzondere gave om perfect aan te voelen wat het publiek wil horen. Bewapend met een scala aan feestmuziek en gemuteerd met een aanstekelijk enthousiasme. Partido brengt elk evenement tot een happy end!

Behalve dat Partido het elke keer opnieuw voor elkaar krijgt om een feest te redden, is er weinig mysterieus aan deze superheld. In het normale leven valt hij niet zo op, maar wanneer hij op het podium verschijnt zal dat niet onopgemerkt blijven. Alsof hij superkrachten gebruikt om de atmosfeer in een festivaltent, feestzaal of klein café te veranderen in een volwaardig gekkenhuis.

Partido huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Partido via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Partido te huren.

Wilt u Partido boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Partido. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Partido boeken

Prijsindicatie voor Partido

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Partido, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Partido

Video's van Partido

Total Loss Weekendmix | Episode 30 - Partido
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Partido opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Partido opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.