Zingende DJ

Zingende DJ boeken

Zingende DJ boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Met meer dan 18 jaar ervaring beheerst De Zingende DJ deze 2 vormen van entertainment perfect en weet deze als geen ander te combineren. De Zingende DJ is geen stille plaatjesdraaier maar een rasechte entertainer. Hij heeft een repertoire van meer dan 150 nummers in zowel Nederlands als Engelstalig.

Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet hij het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen! Vlekkeloos mixt hij vlot diverse muziekstijlen door elkaar gecombineerd met een opvallende presentatie.

Tussendoor verrast hij de gasten door achter de DJ-booth vandaan te springen en tussen het publiek LIVE de gezelligste Nederlandse hits en echte evergreens te zingen! Bespaar geld en verras jouw gasten met deze zanger en DJ in één! Te boeken in twee varianten, namelijk een festival set van 60 – 120 minuten en een avondvullende set 120 – 240 minuten.Direct  Het is een mix van DJ en live entertainment.

Ik tel tot 3

De Zingende DJ doet met zijn nieuwe single: “Ik Tel Tot 3” een gooi naar dé feesthit van de zomer van 2022. Zoals de titel al doet vermoeden is de nieuwe single een eigentijdse cover van de gelijknamige hit van Guus Meeuwis.

Door de zomerse en moderne moombahton invloeden is de toenmalige hit uit 1997 helemaal klaar voor deze zomer. Ditmaal niet met de zang van Guus Meeuwis maar met die van De Zingende DJ, een veel geboekte feestact door heel Nederland! Eerder stak de veelzijdige artiest ook al “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij” van Frans Duijts in een vergelijkbaar modern jasje.

De videoclip van de zomerhit in de dop bevat live beelden uit de Silverdome opgenomen tijdens De Nacht van De Hollandse Sterren. Hier zong De Zingende DJ zijn hit “Ik Tel Tot 3” live en trad hij op met bekende sterren als Mart Hoogkamer, Jeroen van der Boom en John West.

De Zingende DJ – Ik Tel tot 3 is een gezellige dansbare meezinger voor in de kroeg of op het strand en is vanaf nu overal te streamen.

Zingende DJ huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Zingende DJ via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Zingende DJ te huren.

Wilt u Zingende DJ boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Zingende DJ. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Zingende DJ boeken

Prijsindicatie voor Zingende DJ

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten of 1 x 120 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Zingende DJ, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Zingende DJ

De Zingende DJ Promo Video 2022
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Zingende DJ opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Zingende DJ opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.