Danny Vermeer

Danny Vermeer boeken

Danny Vermeer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Danny Vermeer

Danny Vermeer heeft met zijn ervaring al menig feest tot een waar succes gemaakt.

Met zijn brede repertoire weet hij iedereen aan het dansen en zingen te krijgen.

Van Hazes tot uptempo, voor een ieder wat wils tijdens de optredens van Danny Vermeer! 

Wilt u Danny Vermeer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Danny Vermeer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Danny Vermeer

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Meerdere setjes of avondvullend mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Danny Vermeer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Danny Vermeer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Danny Vermeer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.