Paul Sinha

Paul Sinha boeken

Paul Sinha boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Paul Sinha is geboren op 20 januari 1996 in Deventer  Vanaf zijn zestiende was hij onderdeel van het duo Vans ’n Purp, samen met Burak Sagir. Samen volgden ze een studie aan de Herman Brood Academie en brachten ze een EP uit. Hierna gingen ze hun eigen weg.

Debuut Album

In 2017 bracht Sinha zijn debuutalbum uit genaamd Niet zomaar. In 2018 behaalde Sinha met het nummer Ey ey ey voor het eerst de hitlijsten, hij behaalde de 99e plek in de Nederlandse Single Top 100.

In 2019 startte Sinha zijn eigen muzieklabel Alpha Rec en bracht daar zelf de single Bloemen op uit. Ook mocht Sinha de apostel Petrus vertolken in The Passion. In december van 2019 was Sinha te horen op de debuutsingle van bioloog Freek Vonk.

Samenwerkingen

Op 13 november 2020 bracht Sinha zijn album Dromen uit, naast samenwerkingen met Tabitha en Kraantje Pappie, stond hier ook de eerder uitgebrachte single Eigenlijk wel op. Tevens schreef Sinha in 2020 mee aan de nummer één hit Más Más Más van zanger Rolf Sanchez.

In juni 2021 nam, de inmiddels in Haarlem woonachtige, Sinha een Gouden Award in ontvangst. Zijn nummer Eigenlijk wel was 8 miljoen keer gestreamd.  Hiernaast was Sinha te zien in een T-mobile-Unlimitedsreclame. Hij zong in op een gecomponeerde versie van een op 2001: a space odyssey gebaseerde soundtrack. In 2022 bracht hij samen met OLIVIA de single Elektriciteit uit.

Paul Sinha huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Paul Sinha via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Paul Sinha te huren.

 

Wilt u Paul Sinha boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Paul Sinha. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Paul Sinha boeken

Prijsindicatie voor Paul Sinha

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Paul Sinha, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Paul Sinha

Paul Sinha - Eigenlijk Wel
OLIVIA & PAUL SINHA - ELEKTRICITEIT
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Paul Sinha opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Paul Sinha opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.