Brainpower

Brainpower boeken

Brainpower boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: een uniek kwaliteitsmerk van een toegewijd artiest / ondernemer die tijdens zijn carrière tot nu toe maar liefst ruim 50 gouden/platina platen & awards op zijn naam mocht zetten. Zijn talloze hits zitten in de geheugens – en vooral de harten – van meerdere generaties gegrift.

Na ruim 1,3 miljoen platen verkocht te hebben als artiest/songwriter blijft de ontwikkeling van deze meester-woordkunstenaar evident.

Films

Zijn muziek is te horen in verschillende films, oa in de Amerikaanse blockbuster “The Equalizer 2” (behaalde wereldwijd nummer 1) met Denzel Washington. Tevens won hij een Global Peace Song Award in de Verenigde Staten.

Zijn negende studio album ‘Barlito’s Way’ verscheen in 2021 in een gewone versie en een deluxe versie en bevat producties van oa Willie B (Kendrick Lamar) & Sid Roams (Eminem)

Brainpower deed vorig jaar ook nog een uitverkochte club tour en in Oktober 2022 begint zijn theater tour.

Momenteel werkt hij onder meer aan twee nieuwe albums

Niet alleen rapper

Brainpower is meer dan een rapper. Naast gepassioneerd artiest is Gertjan ‘Brainpower’ Mulder tevens producer, label-eigenaar, (stem-) acteur, presentator en ondernemer. Als songwriter werkt hij met (en voor) andere artiesten en projecten in binnen en buitenland (variërend van Kinderen Voor Kinderen tot Edsillia Rombley). Hij is tevens regelmatig te zien op televisie vanwege zijn enorme muziek-, film- en popcultuur-kennis. Ook nam hij de productie en regie voor zich bij een deel van zijn ruim 50 videoclips.

Verder is hij doctorandus in de Communicatiewetenschap en verzorgt hij ook als inspirator lezingen: hij is een veelgevraagd spreker voor Masterclasses en workshops.

Tijdens een workshop / masterclass van Brainpower komt zijn onbetaalbare & decennialange praktijk-ervaring samen met zijn gedrevenheid om op verbindende wijze informatie over te brengen.

Brainpower Hit Show

Van de #1-hit ‘Dansplaat’ tot ‘Vlinders’ en van ‘Non Stop’ tot ‘Boks Ouwe’; samen met DJ TLM doet hij al zijn bekende tracks uit de 00’s in een dikke Hit Show! Deze show is vanaf januari 2023 te boeken in een set van 30 minuten.

Brainpower huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Brainpower via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Brainpower te huren.

Wilt u Brainpower boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Brainpower. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Brainpower boeken

Prijsindicatie voor Brainpower

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. techniek
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Brainpower Hit Show

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Brainpower, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Brainpower

Brainpower | Studiosessie 377 | 101Barz
Brainpower - Dansplaat
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Brainpower opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Brainpower opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.