Bilal Wahib

Bilal Wahib boeken

Bilal Wahib boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De energie van Bilal Wahib is overweldigend voor wie hem tegenkomt. Deze energie maakt het voor hem moeilijk om stil te zitten. Naast zijn succesvolle acteercarrière heeft Bilal ook een bloeiende muzikale carrière. In 2019 bracht hij zijn debuutsingle ‘Vliegen’ uit, gevolgd door ‘Video Vixen’ in 2020. Kort daarna lanceerde hij ‘Tigers’, dat een dag na de release meteen op #1 binnenkwam en wekenlang de gouden status behaalde. Hij zette deze trend voort met ‘501’, opnieuw in samenwerking met Ronnie Flex, die zich, net als zijn vorige plaat, ontpopte tot een TikTok-trend.

Na maanden van controverse verdween Bilal tijdelijk uit het zicht. In de recent verschenen documentaire ‘Bilal Wahib: altijd, altijd’ wordt teruggeblikt op die ene avond. De avond voorafgaand aan de uitreiking van de Edison Award startte hij een livestream. Door een misplaatste grap explodeerde het internet en moest Bilal in één klap het heldendom verruilen voor ballingschap. Diepte-interviews met Bilal en zijn naasten, archiefbeelden en repetitiescènes bieden inzicht in Bilals leven toen en nu.

In augustus 2021 maakte hij een indrukwekkende comeback met het nummer ‘Paranoia’. Een maand later kwam ‘Ibiza’ uit, dat op nummer 2 in de charts belandde. In november resulteerde de samenwerking met Frenna in de track ‘Streken Van Een Duivel’. In november 2022 bracht hij zijn langverwachte album ‘El Mehdi’ uit, dat wereldwijd in de Top 10 belandde.

Bilal Wahib huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Bilal Wahib via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Bilal Wahib te huren.

Wilt u Bilal Wahib boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bilal Wahib. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Bilal Wahib boeken

Prijsindicatie voor Bilal Wahib

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bilal Wahib, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bilal Wahib

Bilal Wahib - 501 ft. Ronnie Flex (prod. Project Money)
Bilal Wahib - Paranoia (prod. Project Money)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bilal Wahib opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bilal Wahib opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.