Keizer

Keizer boeken

Keizer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Keizer

Keizer, wiens echte naam Rosdy André is, is een Nederlandse rapper en artiest van Surinaamse afkomst. Hij werd geboren op 11 juni 1987 in Paramaribo, Suriname, en verhuisde op jonge leeftijd met zijn familie naar Nederland.

Zijn muzikale carrière begon in de Nederlandse rapscene, waar hij snel erkenning kreeg vanwege zijn talent en unieke stijl. Hij bracht zijn muziek uit op het label van Rotjoch, beter bekend als 101Barz, waar hij opviel vanwege zijn indrukwekkende freestyle-vaardigheden.

Keizer bracht in de loop der jaren verschillende succesvolle nummers en albums uit. Hij staat bekend om zijn vermogen om persoonlijke verhalen te vertellen in zijn muziek en om zijn teksten met diepgaande betekenis. Enkele van zijn bekende nummers zijn “Strijdersysteem,” “Wat Ga Ik Doen,” en “Hoe Ze loopt.”

Hij heeft samengewerkt met andere bekende Nederlandse artiesten, waaronder Lil’ Kleine en Dio. Keizer heeft ook opgetreden op verschillende festivals en concerten in Nederland en heeft een loyale fanbase opgebouwd.

Keizer is niet alleen een muzikant, maar ook een ondernemer en een sociaal bewuste persoonlijkheid. Hij heeft geïnvesteerd in verschillende zakelijke ondernemingen en heeft zich ingezet voor maatschappelijke kwesties.

Zijn carrière is een voorbeeld van doorzettingsvermogen en creativiteit, en hij blijft een invloedrijke figuur in de Nederlandse muziekindustrie.

Keizer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Keizer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Keizer te huren.

Wilt u Keizer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Keizer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Keizer boeken

Prijsindicatie voor Keizer

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Keizer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Keizer

Gio & Keizer - Bij Jou (prod. Shafique Roman)
Fraasie x Digitzz x Jebroer ft Keizer & Willy Wartaal
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Keizer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Keizer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.