Boer Harm

Boer Harm boeken

Boer Harm boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Ontmoet Boer Harm, de boerenrapper. Opgegroeid te midden van de weilanden en koeien in het hart van ons land, heeft Boer Harm een onstuitbare liefde voor muziek. Met zijn unieke kijk op het plattelandsleven en een brandende passie voor rapmuziek, heeft hij zijn eigen weg gebaand in de muziekwereld.

Wat begon als lokale roem, verspreidde zich snel als een lopend vuurtje via sociale media. Mensen van diverse leeftijden en achtergronden worden aangetrokken door de oprechte charme van Boer Harm en zijn onweerstaanbare melodieën. Zijn muziek straalt positiviteit uit in een wereld die vaak geteisterd wordt door negativiteit en verdeeldheid.

Laat je betoveren door de verrassende klanken van Boer Harm, de boerenrapper die aantoont dat ware grootsheid soms te vinden is op de meest onverwachte plaatsen.

Boer Harm huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Boer Harm via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Boer Harm te huren.

Wilt u Boer Harm boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Boer Harm. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Boer Harm boeken

Prijsindicatie voor Boer Harm

Prijs: € 3.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Boer Harm, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Boer Harm

Boer Harm - Brommers Kieken
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Boer Harm opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Boer Harm opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.