Alessio

Alessio boeken

Alessio boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Alessio, deels van Italiaanse afkomst, is een ware Rising Star. Met een enorme aanhang op Instagram en TikTok, voelen zijn volgers zijn opkomst in de muziekscene en ondersteunen hem volledig. Zijn eerste single “VijfZes” schoot direct de TOP 50 in en sindsdien heeft Alessio nooit meer omgekeken. Samenwerkingen met artiesten als Bizzey, Young Ellens en LA$$A resulteerden in de hits “Goofy” en “Deze Is Down”, die binnenkort online komen.

1 blik

Zijn eerste soloplaat “1 Blik” knalde direct op plek 24 de TOP 50 binnen en is een gigantische hit onder de jeugd!

Het is duidelijk dat Alessio een veelbelovend talent is. Zijn volgers blijven in rap tempo groeien en samenwerkingen met de grootste Nederlandse artiesten liggen in het verschiet. Met meer dan 10 shows per maand werkt Alessio hard aan zijn weg naar de top.

Geweldige show Alessio

Opmerkelijk is dat Alessio nog geen jaar met muziek bezig is en al heeft opgetreden in de grootste clubs van Nederland, waaronder Ahoy, AFAS LIVE en de Johan Cruijff ArenA. Dat kunnen niet veel artiesten in Nederland zeggen! Kortom, Alessio is de perfecte keuze voor jouw evenement als je op zoek bent naar een getalenteerde artiest die garant staat voor een geweldige show.

Alessio huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Alessio via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Alessio te huren.

Wilt u Alessio boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Alessio. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Alessio boeken

Prijsindicatie voor Alessio

Prijs: € 1.750
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Alessio, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Alessio

VijfZes (56) - Alessio X Rami
GOOFY - ALESSIO, BIZZEY, LA$$A
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Alessio opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Alessio opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.