Just Like Robbie Williams boeken

Just Like Robbie Williams

Wilt u Just Like Robbie Williams boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Just Like Robbie Williams. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Just Like Robbie Williams

Een optreden van Robbie Williams bij u: het lijkt onbereikbaar. Toch kan Cas-Events het verwezenlijken! Met de act "Just like Robbie..." haalt u het beste van Robbie Williams in huis. Voor een betaalbare prijs!Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijgt u het gevoel dat Robbie in levenden lijve voor u staat. Hij is knap, hij heeft sex-appeal en een uitstraling om van te dromen, just like Robbie Williams. Zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgen voor een té gekke show.Gedurende 30 minuten geniet u van alle grote hits van Robbie Williams. Hits als "Angels", "Feel", "Let me entertain you" en vele andere hits wisselt Henri af met typische uitspraken en moves zoals we die kennen van Robbie zelf. U vergeet dat u kijkt en luistert naar een look-a-like.

Video's van Just Like Robbie Williams

Prijsindicatie van Just Like Robbie Williams

€ 1.495 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Just Like Robbie Williams. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen