Gebroeders KO

Gebroeders KO boeken

Gebroeders KO boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders KO en kunnen als geen ander een feestje bouwen.

Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feestact van Nederland met 30 Top 100 hits waarvan ik heb een toeter op m’n waterscooter, Boten Anna, Schatje mag ik je foto, Wunderbar en Helikopter nu al klassiekers genoemd kunnen worden. Met Honderden optredens per jaar en TV optredens in binnen en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

Naast de gewone tape act hebben de Gebroeders Ko ook nog hun razend populaire Gebroeders Ko Kids Meezing Sjo waarmee zij te boeken zijn voor alle Kinderevenementen wat natuurlijk uniek is voor een Feestact.

Gebroeders KO = Maximale Feestgarantie

In welke formatie is de Gebroeders KO te boeken?

Gebroeders Ko Tape act

Ca 30 minuten optreden van de Gebroeders Ko waarbij natuurlijk al hun Hits voorbij komen en deze ras entertainers één groot succes van Uw Feest maken. Incl B-set. Gebroeders ko zingen 100% eigen Hits!

Gebroeders KO Kids meezing Sjo

De bij kinderen razend populaire Gebroeders Ko komen samen met de Kids Meezing Sjo. De beide broers zijn met grote regelmaat op televisie te zien in o.a. De Kids Top 20 (Jetix), Wereld van K3 (TROS) en vele andere programma’s.

Een super interactief kinderprogramma met een aanéénschakeling van de grootste KINDERHITS van de Gebroeders Ko.

Welk kind kent de volgende nummers nou niet … ‘Toeter op de Waterscooter’ , ‘Zonnebril’, ‘Tuut Tuut Tuut we springen Parachute’, ‘Tringeling’, ‘Trampoline’, Boten Anna etc.

.. Uitermate geschikt voor grote groepen kinderen.

Gebroeders Ko Sinterklaas Meezingsjo

De Gebroeders Ko Sinterklaas Meezingsjo is een interactieve show van circa 45 minuten waarin de Gebroeders Ko al hun Sinterklaashits en de Sinterklaas Traditionals zingen.   Alle Kinderen kennen natuurlijk de Sinterklaashits van de Gebroeders Ko: “Sinterklaasboot”, “Zwaai maar dag Sinterklaasje” en “Groene stoomboot”.

Gebroeders KO huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Gebroeders KO via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Gebroeders KO te huren.

 

Wilt u Gebroeders KO boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gebroeders KO. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Gebroeders KO boeken

Prijsindicatie voor Gebroeders KO

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gebroeders KO, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Gebroeders KO

Geef mij de sleutel van jouw voordeur
Helikopter
tringeling
Vraag uw eekhorn waarom
Schatje mag ik je foto
Wunderbar
Alleen maar schoenen aan
één bitterbal
Oranje springt
Toeter op mijn waterscooter (2012 Goldfinger mix)
Niet uit Volendam
Drink als een prins
voor Oranje
Wat Heb Jij Een Lekker Lijf
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gebroeders KO opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gebroeders KO opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.